Amb la finalitat d’apropar l’oli d’oliva verge extra al consumidor, la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Les Garrigues patrocinarà el programa de cuina “Menú cap de setmana”, que TV3 ha començat a emetre aquest diumenge, 19 de gener. L’oli d’oliva verge extra protagonitza l’espai de cuina de la mà del xef Nandu Jubany, distingit amb una estrella Michelin i conegut per ser defensor de l’equilibri entre tradició i modernitat i amant de la cuina amb productes de la terra.
El president de la DOP Les Garrigues, Joan Segura, explica que “la nostra finalitat és donar a conèixer l’oli de les Garrigues mitjançant un programa que posarà en valor els productes de qualitat i proximitat. Volem que la gent sàpiga que aquest oli es pot utilitzar tant en les cuines més reconegudes com a qualsevol llar, en receptes molt elaborades i també en plats senzills”.
El locutor i presentador Llucià Ferrer condueix el programa, que promourà una cuina de qualitat per a totes les butxaques i nivells des d’una perspectiva lúdica. A més, cada setmana, comptarà amb la presència d’un convidat conegut. Està previst que s’emeti els diumenges a les 20:30h i durant 13 capítols.