Un celler vinícola de Cabra del Camp que també fa oli i mel, una empresa del Morell que fa oli, fruita i alvocats, una d'Odèn que fa pollastres ecològics criats al bosc o una de Solsona que fa porc ecològic certificat són les experiències que s’exposaran a la jornada tècnica organitzada pel Consell Comarcal de les Garrigues, el departament d'Agricultura de la Generalitat i l'Associació Leader Ponent demà dimecres, 28 d'octubre, en format telemàtic. Prèviament, la consultora agrosocial i membre del grup de treball Catalunya 2020, Neus Monllor, parlarà de les noves incorporacions al camp català.
Titulada "L'agricultura i la ramaderia del futur", la jornada vol donar a conèixer als participants alguns projectes singulars vinculats al sector agrícola i ramader liderats per joves emprenedors i emprenedores. S'adreça principalment a pagesos, ramaders, joves emprenedors vinculats al sector primari i a la transformació, productors agroalimentaris i tècnics vinculats al primer sector, al producte local i a la promoció econòmica. Abans de finalitzar la jornada hi haurà un fòrum obert entre els assistents.
La inscripció és gratuïta i s’ha de fer a través del portal RuralCat.