COMERÇ
- Redacció / La Granadella

La granadellenca Paula Piñol impulsa una iniciativa de moda personalitzada i a demanda

Piñol està formada en Periodisme i Comunicació Audiovistuals i porta el màrqueting d'una botiga digital de calçat. Tal com explica, és autodidacta en cosir i confeccionar roba. Treballa per ampliar la col·lecció els propers mesos amb nous dissenys.

La granadellenca Paula Piñol va fer públic a finals de juny la iniciativa Pipi Studio, amb la qual crea peces de moda personalitzades al gust dels clients i d'acord amb la demanda. A través del compte d'Instagram Pipi Studio (@pipistudioshop), Piñol ha difós fins ara dos complements, una goma per als cabells de tela, a la qual anomena "scrunchie", i una bossa de petites dimensions, també de tela, que porta per nom "el saquito".

Tot i això, treballa per fer més gran la col·lecció els propers mesos amb nous dissenys, com una samarreta o una faldilla. Les primeres setmanes de funcionament, el Pipi Studio ja ha rebut una vintena de comandes, que la granadellenca atribueix principalment a l'èxit del boca-orella.

Piñol està formada en Periodisme i Comunicació Audiovistuals i porta el màrqueting d'una botiga digital de calçat. Tal com explica, és autodidacta en cosir i confeccionar roba.