SERVEIS
- Redacció / Bovera

Bovera recupera la cobertura de Movistar després de tres setmanes sense servei

Els tècnics de la companyia van arreglar ahir una avaria al repetidor provocada per una tempesta de finals de juny. Veïns i ajuntament, que havien comunicat la incidència, es queixen que no havien tingut cap resposta clara de l’operadora. 

Foto: Arxiu

Els veïns de Bovera que són clients de l’operadora Movistar han passat prop de tres setmanes sense cobertura per una avaria en el sistema repetidor que hauria estat provocada per una tempesta els últims dies de juny. Tot i que els mateixos usuaris i l’ajuntament havien advertit de la incidència a la companyia i n’havien reclamat la reparació, es queixen que no en van tenir una reposta clara fins ahir. 

Finalment, un equip de manteniment de Movistar es va desplaçar ahir mateix fins al municipi del sud-oest de la comarca per solucionar la problemàtica i restablir el servei. La cobertura va tornar a partir de mitja tarda. 

L’alcalde de Bovera, Òscar Acero, diu que hi havien tingut altres episodis de manca de servei anteriorment, però no tan llargs com aquest últim, tot i que apunta que l’operadora “ho sabien des del primer moment”.