COMARCA, EDUCACIÓ
- Redacció / Alcanó , Alfés , Sarroca de Lleida , Sunyer , Torrebesses

Rebuig de la ZER l’Eral i els ajuntaments a tenir l’exalcalde de Puigverd com a mestre

Està investigat per agressió sexual a una menor. La direcció de la ZER i els representants dels ajuntaments d'aquesta zona van traslladar ahir al director dels serveis territorials d'Educació l’oposició al seu nomenament. 

L'escola d'Alfés, una de les mobilitzades (Foto: Arxiu)

Les escoles d'Alcanó, Alfés, Sarroca de Lleida, Sunyer i Torrebesses, integrades en la ZER l'Eral, i els ajuntaments dels respectius municipis, van fer front comú per rebutjar el nomenament provisional del mestre Josep Solsona, exalcalde de Puigverd de Lleida, investigat per agressió sexual a una menor, segons ha avançat el diari Segre i ha confirmat aquest periòdic. 

La direcció de la ZER, conjuntament amb els representants dels ajuntaments d'aquesta zona van traslladar el dimecres 17 al director dels serveis territorials d'Educació, Claudi Vidal, la seva oposició a què Solsona exercís a la ZER, on tenia el nomenament provisional. Els consistoris preparen una carta per continuar pressionant Educació sobre aquesta qüestió. La ZER l'Eral declina fer declaracions sobre aquest assumpte.