SUCCESSOS
- Redacció / Les Borges Blanques

Els Mossos d'Esquadra detenen un home per 14 robatoris amb força a l’interior de vehicles a les Borges Blanques

Els investigadors van constatar que sempre forçaven vehicles d'una mateixa marca, que obrien ràpidament gràcies a la seva especialització. La investigació continua oberta per esbrinar si poden haver més implicats.

Imatge de recurs dels Mossos d'Esquadra (Foto: Mossos d'Esquadra)

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts a Mollerussa un home de 21 anys com a presumpte autor de 14 robatoris amb força a interior de vehicle. La detenció és resultat d'una investigació, iniciada a mitjans del passat mes d'abril per agents de la Unitat d'Investigació de Mollerussa, després de tenir coneixement d'una sèrie robatoris amb força a interior de vehicles a la població de les Borges Blanques.

Els investigadors van constatar que sempre forçaven vehicles d'una mateixa marca, que obrien ràpidament gràcies a la seva especialització. Les gestions van permetre identificar un home com el presumpte autor dels robatoris i, la tarda del passat dimarts, es va procedir a la seva detenció.

La investigació continua oberta per esbrinar si poden haver més implicats i no es descarta que el detingut estigui relacionat en altres fets similars. El detingut va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.