CULTURA, PATRIMONI
- Redacció / Tarrés

Els veïns de Tarrés obren l'entrada de casa a obres artístiques i col·leccions familiars en la mostra TarrésArt

En paral·lel, també s'han previst tres tallers, de creació artística amb fulles estampades, d’elaboració de platets d’argila amb motius vegetals, i una pintura col·lectiva, a més de tres actuacions en directe repartides entre dissabte i diumenge.

Mostra d'una de les entrades de casa participants (Foto: Ajuntament de Tarrés)

Aquest cap de setmana Tarrés estrenarà el certamen TarrésArt amb què vol difondre les produccions i el col·leccionisme local, a més de la creació artística i els espectacles d'art, música i poesia. Aquest tindrà lloc el dissabte 27 de 10 h a 13.30 h i de 18 h a 20 h i el diumenge 28 de 10 h a 13.30 h i tindrà com a plat fort una mostra d'art i col·leccionisme repartida en 14 entrades de cases, en la línia del SoleràsArt. En aquest cas, les exposicions, seran totes càrrec de veïns.

En paral·lel, també s'han previst tres tallers. Un, Art natura, el dissabte al matí, de creació artística amb fulles estampades. El segon, el matí del dissabte i del diumenge, Platets botànics, d'elaboració de platets d'argila amb motius vegetals. Per acabar, s'instal·larà un llenç en blanc perquè veïns i visitants creïn una pintura col·lectiva.

La tercera pota del certamen serà la dels espectacles en directe. Diversos veïns presentaran un concert amb poemes recitats de Joan Salvat-Papasseit, el dissabte a les 20.15 h. El col·lectiu Estigma oferirà una performance de body paint, o maquillatge corporal, tot seguit, a les 21.15 h. El diumenge a les 13 h, el duet Mel i Mató dinamitzarà el vermut a les piscines.