CULTURA
- Redacció / Les Borges Blanques

El grup The Denim Rips porta el seu folk nord-americà al ‘far west’ d’Occitània

L’any passat, el grup borgenc ja va fer tres actuacions a la Bretanya i Bordeus. Abans de marxar, aquest vespre toca a Alfés.

The Denim Rips, el conjunt garriguenc de folk nord-americà en acústic, torna a fer aquest agost una mini-gira a l'Estat francès, ara consistent en dos concerts a Occitània. L'any passat ja va fer tres actuacions a la Bretanya i Bordeus, i enguany seran a l'Equiblues Western Festival el 14 d'agost, una cita de cinc dies a la petita població de Sant Agreve amb música, balls, espectacles equestres i rodeos, en un ambient d'absolut western.

Al cap de dos dies, el quintet garriguenc amb seu a les Borges tocarà a Valença, al Jean Louis Saloon, un restaurant, cerveseria i espai d'espectacles i concerts també inspirat en l'estètica western. The Denim Rips també tenia previst actuar a Tolosa de Llenguadoc, però finalment limitarà l'estada a dos concerts. A finals de juliol, el grup va tocar a Tiurana i Fornillos de Apiés (Osca), i avui dimarts ho fa a la Festa Major d'Alfés.