EDUCACIÓ
- Redacció / Juneda

L’Escoleta del Mas de Juneda tanca i la Manreana acollirà un nou projecte de criança

El projecte havia començat el curs 2019-2020, estava dirigit a infants de fins a 5 anys i mesclava el joc lliure a la natura, els tallers educatius relacionats amb la granja i el mas i altres propostes educatives a l'aula.

Una de les activitats de l'Escoleta del Mas, aprofitant els camins de l'entorn del centre (Foto: Escoleta del Mas/ SomCanalla)

La iniciativa d'educació en la natura l'Escoleta del Mas, ubicada a les instal·lacions de la Granja Escola La Manreana de Juneda, va anunciar a finals de juny que tancava les portes després de cinc cursos en funcionament per diversos motius, que no detallava en el breu missatge a xarxes socials. 

El projecte havia començat el curs 2019-2020, estava dirigit a infants de fins a 5 anys i mesclava el joc lliure a la natura, els tallers educatius relacionats amb la granja i el mas i altres propostes educatives a l'aula. Aquest curs, l'Escoleta del Mas havia acabat al juny amb 8 alumnes. 

La Manreana va anunciar a principis de juliol un nou projecte que relleva l'Escoleta del Mas. Es tracta d'El Niu de la Manre, definit com un grup de criança a la natura per a nens i nenes des que caminen fins als 3 anys.

El projecte oferirà atenció tres matins a la setmana per família, convivència amb animals i fins i tot espai de coworking pels adults, que podran acompanyar les activitats dels seus fills i filles.

L’Escoleta del Mas havia col·laborat regularment amb la revista SomCanalla, com també fan la resta dels 25 centres educatius de l’àmbit de la publicació, amb textos on explicava les bases del projecte i les activitats amb els menors.