SALUT
- Redacció / Les Borges Blanques , Puiggròs , Torregrossa

El servei de radiologia del CAP de les Borges, a punt per començar aquest setembre

El nou CUAP de Mollerussa està també a punt d'inaugurar-se. Donarà servei d'atenció continuada i urgent de baixa i mitjana complexitat als usuaris de les ABS del Pla d'Urgell (inclou Torregrossa i Puiggròs), les Garrigues i l'Urgell.

(Foto: Xavi Minguella)

A la sala de radiologia del Centre d'Atenció Primària (CAP) de les Borges Blanques ja hi ha la maquinària instal·lada i s'està treballant en les autoritzacions i la formació de l'equip tècnic per poder començar aquest mes de setembre.

Aquest servei ja estava previst quan es va construir el nou CAP l'any 2010, però no es va arribar a incorporar mai. Arran de les reivindicacions i mobilitzacions de l'any passat, el conseller de Salut es va comprometre a posar-lo. Al febrer d'enguany es va licitar la compra de la maquinària i al maig es va adjudicar.

D'altra banda, el nou CUAP de Mollerussa està també a punt d'inaugurar-se. Donarà servei d'atenció continuada i urgent de baixa i mitjana complexitat als usuaris de les ABS del Pla d'Urgell (inclou Torregrossa i Puiggròs), les Garrigues i l'Urgell.