CARRETERES
- Redacció / Llardecans

Comencen a redactar el projecte per construir una rotonda a la C-12 a Llardecans

Si continua la tramitació i s'arriba a construir, aquesta seria la tercera rotonda de la C-12 al tram garriguenc, després que el 2018 es construïssin les dues d'Alfés. 

(Foto: Arxiu)

Infraestructures.cat, l'empresa pública encarregada de gestionar les licitacions i adjudicacions d'obres de la Generalitat, ha formalitzat aquest estiu el contracte amb l'empresa Mediterránea de Ingeniería Civil SL, amb seu a Barcelona, per redactar el projecte de construcció d'una rotonda a la carretera C-12, al punt quilomètric 108,9.

Això correspon a la primera entrada de Llardecans venint de Torrebesses, a l'alçada de la cooperativa a una banda i de l'empresa New Farms a l'altra. El projecte també inclou la millora dels altres dos accessos del poble, tot i que sense rotonda.

Amb la formalització del contracte, d'un import de 37.900 euros més IVA, l'enginyeria té un màxim de nou mesos per entregar el projecte. Si continua la tramitació i s'arriba a construir, aquesta seria la tercera rotonda de la C-12 al tram garriguenc, després que el 2018 es construïssin les dues d'Alfés.