SUCCESSOS
- Redacció / Arbeca

Els Mossos detenen dues persones a Arbeca, acusades d'un delicte d'estafa i un furt

Suposadament havien pres una llibreta bancària a la víctima i van retirar diners de diversos caixers. 

Agents dels Mossos d’Esquadra van detindre ahir a Arbeca un home de 28 anys i una dona de 24 com a presumptes autors d'un delicte d'estafa i un furt. Segons la policia, les detencions són el resultat d'una investigació iniciada a l'agost, quan van tenir coneixement que un home d'edat avançada havia patit extraccions fraudulentes del seu compte bancari i un furt de diners a casa seva.

Agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Mollerussa es van fer càrrec del cas. Tot apunta, segons explica el cos policial, que una dona s’havia guanyat la confiança del denunciant i, al cap d’uns dies, va anar al domicili de la víctima, on va aprofitar un moment de descuit per furtar-li 400 euros en efectiu i una llibreta bancària.

Posteriorment, la dona, amb la col·laboració d'un home, van fer fins a quatre extraccions fraudulentes en caixers de les Garrigues, i van arribar a treure fins a 4.500 euros.

La investigació va finalitzar ahir dimecres amb la detenció, a l'avinguda Portals d'Arbeca, dels dos presumptes autors de l'estafa. Els detinguts, un dels quals té antecedents, passaran avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.