CULTURA
- Redacció / Tarrés

El violoncel·lista de Tarrés Aleix Sala s’incorpora a l’orquestra del musical ‘Mar i cel’ de Dagoll Dagom

L’intèrpret és membre de l'Orquestra NovAria Filharmonia de Barcelona, dedicada a apropar l'òpera al gran públic i que té la seu al Palau de la Música de Barcelona, alhora que exerceix de professor a l'Escola de Música de Santa Coloma de Queralt. 

Serra, amb el seu violoncel (Foto: A.S.)

La històrica companyia Dagoll Dagom reestrenarà aquest setembre al Teatre Victòria de Barcelona el musical Mar i cel, basat en l'obra d'Àngel Guimerà, amb motiu de la celebració dels 50 anys de trajectòria i, al mateix temps, del seu comiat.  

La companyia d'actors va començar els assajos el 22 de juliol i l'orquestra que posa música a l'espectacle es va ajuntar per primera vegada el dilluns 26 d'agost. Entre els intèrprets hi ha el violoncel·lista de Tarrés Aleix Sala, que és membre de l'Orquestra NovAria Filharmonia de Barcelona, dedicada a apropar l'òpera al gran públic i que té la seu al Palau de la Música de Barcelona, alhora que exerceix de professor a l'Escola Municipal de Música de Santa Coloma de Queralt. 

Sala explica que va arribar al projecte gràcies als contactes amb altres músics que ja havien acompanyat els altres muntatges. A més, remet a la seva experiència en la música en directe, tot afirmant que "l'òpera és com un musical, en certa manera". Després dels primers assajos, expressava que el procés d’assajos estava sent “emocionant” i que “la direcció musical del Joan Vives i el Sergi Cuenca és un luxe”.