TURISME
- Redacció / La Granadella

L'alberg de la Granadella manté el nombre d'usuaris però augmenta les pernoctacions

L’equipament va obrir portes l’any passat. En el segon estiu d’activitat hi ha hagut 73 hostes. L’Ajuntament vol ampliar la capacitat amb una desena més de places.

(foto: Xanascat)

L'Alberg Garrigues Altes de la Granadella va obrir les seves portes al turisme la primavera de l'any passat. Entre els mesos de juny, juliol i agost, va allotjar 70 persones, que van pernoctar a l'equipament un total de 42 nits. Les dades de l'alberg mostren que en el segon estiu amb activitat, hi ha hagut 73 hostes, una xifra gairebé idèntica. Aquests, però, han passat més nits dormint a la Granadella, un total de 58. Això voldria dir que durant gairebé dos dels tres mesos hi ha hagut persones fent servir aquest recurs. 
Els propers mesos, l'Ajuntament de la Granadella hi durà a terme obres amb l'objectiu d'ampliar-ne la capacitat, que actualment és de 17 places. Se n'afegiran una desena més. L'actuació està pressupostada en 146.810 €, que seran finançats amb fons del PUOSC de la Generalitat. 

Plena ocupació del Sindicat 
El Sindicat de Tarrés, per altra banda, que disposa de quatre apartaments, ha registrat un 91,40% d'ocupació durant els mesos de juliol i agost. L'indicador dels ingressos per habitació disponible (RevPAR) ha crescut un 20,51% respecte a l'estiu passat.