CARRETERES
- Redacció / La Granadella , Llardecans

Tallen la pista de la Granadella a Llardecans per arreglar-ne el ferm

Les actuacions van començar ahir i s’allargaran fins demà, dijous 19 de setembre. L’Ajuntament del primer poble ha decidit reparar el seu tram de carretera atès el mal estat en què es trobava i el trànsit diari de serveis amb què compta. 

(Foto: X.F.)

L'Ajuntament de la Granadella va aprovar a mitjans de juliol un projecte per arreglar el ferm de la pista municipal que mena del poble fins a Llardecans, una actuació pressupostada en 46.026 € (IVA inclòs). Ahir, dimarts 17, ja van començar les obres, fet que va suposar que s’impedeixi la circulació per aquest camí. 

L'alcaldessa de la Granadella, Elena Llauradó, reconeix que "és impracticable" i afirma que el consistori ha decidit tirar endavant aquestes actuacions amb fons propis atès el mal estat en què es trobava la carretera i l'abundant trànsit de serveis que rep diàriament, entre els quals l'escolar, el mèdic o el de transport de gent gran del Centre de Serveis Integrals. 

Entre la primavera i principis d'estiu, la Granadella i Llardecans havien intentat que la Diputació de Lleida col·laborés econòmicament en una reparació a fons de la via, però Llauradó diu que no van rebre resposta. 
Les obres, que se centraran al tram de la Granadella, començaran la primera setmana de setembre.