ASSOCIACIONISME, COMARCA
- Redacció

L’Oficina Jove reuneix les associacions locals per comentar i promoure activitats conjuntes

El 18 d’octubre se celebrarà una trobada entre les agrupacions de les Garrigues Altes. El passat juliol, l’Oficina Jove havia estat reunida amb el jovent de l’Albagés, Cervià de les Garrigues i el Cogul amb una missió similar. 

Una de les trobades de l'Oficina Jove amb joves aquest estiu (Foto: Oficina Jove)

Les associacions de joves de Bellaguarda, Bovera, el Cogul, Granyena de les Garrigues, la Granadella, Juncosa, el Soleràs i els Torms es trobaran el proper 18 d'octubre en una reunió afavorida per l'Oficina Jove, la Comunitat de Municipis de les Garrigues Altes i el Punt d'Informació Juvenil de la Granadella per valorar la possibilitat de crear activitats mancomunades en benefici del col·lectiu.

Des de l'Oficina Jove creuen que la col·laboració és important per aprofitar millor els recursos econòmics existents per les accions amb jovent, per no duplicar accions entre els pobles i alhora per impulsar noves activitats d'interès per a tots. 

Aquest passat juliol, l'Oficina Jove va estar reunida amb el jovent de l'Albagés, Cervià de les Garrigues i el Cogul, inclosos en la denominada comunitat de la Vall del Set, amb una missió similar. Ara, ja treballen per un festival conjunt l'any 2025.