SUCCESSOS
- Redacció / Juneda

Els Mossos denuncien a Juneda el conductor d'un camió que quintuplicava la taxa màxima d'alcohol

Els agents l’havien aturat a la carretera N-240, a Juneda, per circular per una via on no podia fer-ho, i es van adonar de l’olor d’alcohol que desprenia.

En la imatge que han facilitat els Mossos s'ha tapat el logotip de l'empresa. (foto: Mossos d'Esquadra)

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home de 47 anys per un delicte contra la seguretat viària. Els fets van ocórrer ahir a la tarda, en un control preventiu de trànsit al quilòmetre 76,1 de la carretera N-240, a la zona de la fàbrica Pondex del terme de Juneda. Els agents de Trànsit van interceptar un camió tràiler que circulava per la via incomplint les restriccions a vehicles de tercera categoria de més de 26 tones, que no poden circular per aquesta carretera entre Lleida i Montblanc.

Segons fonts policials, quan els agents anaven a multar el conductor van notar que desprenia una forta olor d’alcohol i li van fer la prova d’alcoholèmia, que va donar 0,85 mg/l, superant en més cinc vegades la taxa màxima permesa a conductors professionals, que és 0,15 mg/l. Els agents van immobilitzar el vehicle i van denunciar el conductor, per incomplir les restriccions dels vehicles pesants i per conduir amb una taxa penalment punible. Aquest s’haurà de presentar al Jutjat d’instrucció de Lleida quan sigui requerit.