- Redacció / Les Borges Blanques

La festa 'remember' dels 80 i 90 a les Borges ja ha venut més de la meitat de les entrades

Se celebra aquest dissabte, 12 d’octubre, al Pavelló de l’Oli, impulsada per Sisco Molina i Joan Prats.

Presentació de la festa a principis de setembre. (foto: Aj. Borges)

El dissabte 12 d'octubre a la nit tindrà lloc al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques una festa per rememorar la música disco dels anys 80 i 90 i per la qual ja s’han venut més de la meitat del miler d’entrades que hi ha a la venda.

La festa la impulsen el borgenc Sisco Molina, propietari de l'actual bar Memphis, i Joan Prats, discjòquei de Castellnou de Seana que ha punxat en algunes ocasions a la capital garriguenca. Prats i el lleidatà Santi Roig seran els encarregats de fer ballar els assistents amb els hits de l'època. "Si algú no els coneix és que ha viscut en un altre món", ironitza Molina.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i vol ser un homenatge als pubs i bars musicals que hi va haver en aquelles dues dècades a les Borges, tal com s'explicita al cartell, on apareixen els logos de Tropic's, Rio Club, Grock, Egipsy, Borgia i Scorpio, que també es posaran en unes pancartes dins el pavelló. "És un record pel que ells van fer", explica Molina, que destaca que la iniciativa no és per guanyar diners, sinó que "ho fem pel poble i per les Garrigues”. Si va bé, els impulsors no descarten repetir-la un altre any. L'entrada val 14 euros i inclou una consumició. Es pot adquirir a Internet a través de la plataforma Entrapolis o al bar Memphis, llibreria Quaderns i quiosc Terrall.