CULTURA
- Redacció / El Cogul

La visita virtual a la Roca dels Moros, finalista a uns premis europeus d’excel·lència a Internet

A banda dels guardons que decideix el jurat, hi ha una votació popular pel premi del públic, oberta fins el 17 d’octubre.

La web que permet descobrir de manera virtual les pintures rupestres de la Roca dels Moros del Cogul ha estat seleccionada com a finalista als premis The Lovie Awards, de l'Acadèmia Internacional d'Arts i Ciències Digitals. Són uns guardons nascuts el 2010 que reconeixen l'excel·lència a Internet en els àmbits de la cultura, la tecnologia i l'empresa.

Enguany s'hi han presentat 1.200 candidatures, i la web de la Roca dels Moros, pertanyent a la Direcció  General de Patrimoni i a l'Agència Catalana de Patrimoni i creada per l'agència La Tempesta, és finalista a la categoria de millor pàgina web d'institució cultural europea.

A banda de les medalles que decideixi el jurat, s'ha obert una votació popular que determinarà el premi del públic de cada categoria. S'hi pot votar fins al 17 d'octubre a vote.lovieawards.com, dins l'apartat Websites & Mobile Sites > Cultural Institutions.