COMARCA, SERVEIS
- Redacció / Bellaguarda , El Cogul , Els Torms , Granyena de les Garrigues , La Granadella

Cinc municipis de les Garrigues Altes, sense cobertura des de fa una setmana

Alguns dels ajuntaments afectats assenyalen la preocupació per la gent gran que no es pot comunicar amb els  familiars o els problemes amb els seguiments mèdics per telèfon que duen a terme alguns dels metges del CAP de la Granadella. 

(Foto: SG)

Els veïns de Bellaguarda, el Cogul, la Granadella i Granyena de les Garrigues i els Torms es troben amb problemes de cobertura en el servei telefònic des de fa una setmana. Fonts municipals expliquen a aquest periòdic que han donat avís de la inicidència a totes les operadores repetidament, però que malgrat que algunes els han dit que han visitat el poble i les seves xarxes, la problemàtica estructural es manté, sense que se sapigui quan es podrà resoldre. 

L’alcaldessa de la Granadella, Elena Llauradó, exposa que una de les companyies que ofereix serveis de fibra òptica i telefonia ha identificat el problema en un repetidor que fan anar la majoria de les grans i petites empreses del sector. Tot i això, no els han comunicat de quina instal·lació es tracta i quina n’és l’operadora responsable.

Les afectacions en la telefonia són, principalment, en les trucades. La manca de cobertura no permet que les converses es desenvolupin amb normalitat, ja que es tallen amb freqüència. Altres usuaris també descriuen problemes al servei d’internet i de fibra òptica. Els consistoris apunten que nombrosos usuaris també han informat de la incidència a Movistar, Orange, Adamo i a altres companyies al llarg de la darrera setmana. 

Alguns dels ajuntaments afectats assenyalen la preocupació per la gent gran que no es pot comunicar amb els  familiars que viuen fora del poble, així com també les barreres a alguns serveis, com per exemple els seguiments mèdics per telèfon que duen a terme els metges del CAP de la Granadella.