CARRETERES
- Redacció / Bovera , La Granadella

Un despreniment dificulta el trànsit entre la Granadella i Bovera durant unes quatre hores

S’ha produït sobre les 6 h del matí i s’ha pogut apartar totes les roques cap a les 10 h. Això ha perjudicat, principalment, camions de gran tonatge i la línia Bovera – Lleida. La circulació ja ha quedat reestablerta.

Aquest matí sobre les 6 h s’ha produït un despreniment de roques a la carretera C-233 entre la Granadella i Bovera, al terme del primer municipi. Les roques ocupaven una mica més de la meitat de la calçada, fet que permetia circular els cotxes però que impedia el pas d’alguns vehicles de major tonatge com camions i autocars. La línia de uneix Bovera amb la Granadella i Lleida, per exemple, ha quedat aturada fins que s’ha recollit els passatgers amb un altre vehicle. 

Segons informen des de l’Ajuntament de Bovera, els serveis de manteniment de la carretera han pogut apartar les roques i el trànsit ha quedat reestablert amb normalitat cap a les 10 h. Fonts municipals de la Granadella i Bovera expliquen que els darrers dies Territori havia estat fent treballs per instal·lar malles protectores en un tal·lús proper al que s’ha desprès. Els darrers anys, el mateix departament ha dut a terme altres actuacions similars en aquesta via, per evitar la caiguda de roques sobre la calçada.