OLI
- Redacció / Bellaguarda , Els Torms , Juncosa , La Granadella

Quatre cooperatives de les Garrigues Altes incentiven les compres a les respectives fires

Estrenen l’anomenada ‘Ruta de les fires de l’oli de les Garrigues Altes’. Els assistents que comprin a almenys tres d’aquests esdeveniments entraran al sorteug d’un lot valorat en 120 euros.

La festa oleícola de l'any passat a Juncosa. (foto: X.M.)

Les cooperatives de la Granadella, Juncosa, els Torms i Bellaguarda, junt amb la Comunitat de Municipis de les Garrigues Altes, estrenen enguany el que han anomenat "Ruta de les fires de l'oli de les Garrigues Altes". La iniciativa consisteix en el sorteig d'un lot de productes d'aquestes quatre entitats, valorat en 120 euros, entre els clients que comprin a tres de les fires oleícoles que organitzen aquesta tardor-hivern.

A les quatre fires es pot recollir una plantilla i per cada compra a una d'aquestes, la cooperativa de torn la marcarà amb el seu segell; quan es tinguin tres segells marcats, els participants podran dipositar les plantilles unes bústies que hi haurà a les fires dels Torms i Bellaguarda, les últimes del calendari.
La primera cita és el 26 i 27 d'octubre, a la Primera Premsada de la Granadella, després ve la de Juncosa el 23 i 24 de novembre; l'1 de desembre toca els Torms i el 23 de febrer és el torn de Bellaguarda.