Una vintena de persones van participar el passat 25 de maig en un tast de vins del celler d’Arbeca, Vinya Vilars, el primer tast de vins que es du a terme a les instal·lacions de l’Espai Macià. L'organització destaca l'èxit d’aquest tast i no descarten la possibilitat de realitzar-ne una segona edició, ja que malauradament va quedar un grup de gent en llista d’espera. En el tast es van tastar els quatre vins del celler d’Arbeca:
- Vilars 2.008: elaborat amb 50% de merlot i 50% de sirà i envellit 12 mesos en bóta de roure francès
- Leix 2.008: elaborat 100% amb sirà i envellit 12 en bóta de roure francès
- Tallat de lluna 1: elaborat 100 % amb sirà, envellit 18 en bóta de roure francès i corresponent a la bóta 1
- Tallat de lluna 14: elaborat 100 % amb sirà, envellit 18 en bóta de roure francès i corresponent a la bóta 14
El Celler Vinya Vilars està ubicat a la població d’Arbeca, els seus vins pertanyen a la Denominació d’Origen Costers del Segre, subzona Garrigues el qual fa una producció de 20.000 ampolles, les seves finques estan ubicades a la partida els Vilars del municipi d’Arbeca i les vendes són principalment al mercat català, europeu i americà.
COMARCA