- Redacció / Maials

Un accident greu a la C-12 entre Flix i Maials provoca dos adults i tres menors ferits de diversa consideració

Un dels menors ha resultat ferit crític. Una dona adulta i una menor han tingut ambdues ferides greus. Un home i el tercer menor, han registrat lesions menys greus. 

Punt on s'ha produït l'accident (Mapa: SG)

Aquest vespre quan faltaven pocs minuts per les 20 h s’ha produït un accident greu a la carretera C-12, entre Flix i Maials. Un turisme en què viatjaven dos adults i tres infants ha patit una sortida de via al punt quilomètric 91,4, dins la Ribera d’Ebre, però prop del límit comarcal. El cotxe ha col·lidit contra un mur lateral i ha començat a cremar. Els cinc ocupants han patit lesions de diversa consideració, que ha obligat a la seva evaquació.

Fonts del SEM informen que un dels menors ha resultat ferit crític i ha estat transportat en helicòpter fins a l'Hospital de Sant Pau de Tarragona. Una dona adulta i una menor, ambdues amb ferides greus, han estat traslladades a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Un home i el tercer menor, amb lesions menys greus, estaven pendents de ser enviats a un altre centre. 

Fins al lloc de l’accident s’hi han mobilitzat tres dotacions de bombers, quatre patrulles de Mossos d’Esquadra i diversos equips del Servei d’Emergències de Catalunya (SEM).

L’accident ha forçat a tallar la carretera en ambdós sentits. En aquests moments, s’ofereix pas alternatiu en aquesta via, i s’hi continua circulant amb retencions.